Fortrydelsesret

Vær opmærksom på, at din normale 14 dages fortrydelsesret bortfalder ved kundetilpassede produkter. Dette gælder alle produkter hos Karsten Meyer Photography. 

Forbrugeraftaleloven §18, Stk. 4.

Såfremt aftalen vedrører fjernsalg af en ikke finansiel tjenesteydelse eller en vare, som skal fremstilles eller tilpasses efter forbrugerens individuelle behov, gælder fortrydelsesretten kun, indtil udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen begynder, når forbrugeren forinden har givet sit samtykke til, at den erhvervsdrivende kunne begynde udførelsen m.v. inden fortrydelsesfristens udløb. Denne begrænsning i fortrydelsesretten gælder dog ikke, hvis den pågældende aftale vedrører løbende levering og er indgået under eller i forbindelse med den erhvervsdrivendes telefoniske henvendelse til forbrugeren uden dennes forudgående anmodning.


Betaling

Det er muligt at betale via faktura.


Bestilling

Ved bestilling at digitale billeder, vælges de i det fremsendte galleri.

Husk at angive, om billederne ønskes i farve eller i sort/hvid. Hvis intet er angivet vil billederne blive leveret i farve. Ønskes efterfølgende konvertering til sort/hvid koster dette kr. 100,- pr. billede.


Leveringstid

– Papirprint er klar til afhentning hos Karsten Meyer Photography efter 7-10 hverdage, fra prints er betalt

Print skal altid afhentes hos Karsten Meyer Photography, medmindre andet er aftalt.

Ved levering af færdige digitale billeder, via privatgalleri, skal kunden sørge for, at få downloadet filerne til andet medie, indenfor 14 dage fra de er blevet uploaded. Herefter vil galleriet blive slettet igen.

Genåbning af galleri koster 100,- og kan senest foretages 3 mdr efter fotografering.


Bookning og depositum

Ved bookning betales depositum på 500,- 

Dato og tid er først formelt booket til kunden, når depositum er betalt.

Beataling af depositum sker via faktura og er IKKE refunderbart ved aflysninger senere end 28 dage før aftalt shoot.

Ved forhindring i at møde op, kan bookingen rykkes, så længe man henvender sig SENEST 48 timer før aftalt shoot.

Hvis man er forsinket på dagen, sendes en sms til 53 70 44 60 så hurtigt som muligt. Fotograferingstiden forlænges ikke hvis kunden er forsinket.

Hvis forsinkelsen overskrider 15 minutter, ses tiden som aflyst.

Vejrforhold

Ved bookning af udendørsfotografering er kunden indforstået med at en bestemt type vejr ikke kan garanteres, og det er op til fotografen at vurderer om vejret egner sig til gode billeder. I tilfælde af let regn, kan der stadig fotograferes med gode resultater, men hvis regnen er for tung eller der blæser i en grad der forhindrer gode billeder, så kontakter fotografen kunden og i samarbejde med kunden findes en ny tid, hurtigst muligt efter.

Digitale billeder

Skulle der evt. været rettelser i et billede, skal dette oplyses sammen med en beskrivelse af fejlen, inden for 7 dage fra modtagelse. Du vil herefter modtage et nyt billede som er tilrettet, hvis dette er muligt. Der er ingen returret på digitale billeder når først disse er leveret til kunden.

Det er altid Karsten Meyer Photographys vurdering, om en fejl kan udbedres, som er gældende. Karsten Meyer hæfter på ingen måde for fejl opstået pga. lysforhold eller manglende korrekt farvekalibrering af købers skærm. I evt. tvivlstilfælde vil det altid være Karsten Meyers skærm som er gældende.


Karsten Meyer Photography beholder det digitale negativ i 3 mdr. Billeder som er købt digitalt leveres i opløsning optimeret til brug digitalt, feks. Facebook, Instagram og lignende. De er derfor IKKE egnet til hjemmeprint eller print via tredjepart.

Prints købes igennem Karsten Meyer Photography via shopmodul i kundens galleri. 

Vælger kunden alligevel at printe privat, eller via anden udbyder, har Karsten Meyer Photography ikke ansvaret for kvaliteten heraf.

Billederne må ikke videresælges, og de fulde rettigheder forbliver Karsten Meyer Photographys jævnfør ophavsretsloven.


Billeder leveret til gennemsyn, må KUN bruges til gennemsyn/udvælgelse. Dvs. ikke printes, downloades, screenshottes eller bruges på sociale medier etc.

Bruges disse billeder alligevel vil dette blive faktureret med 750kr. pr. brugt billede.


Variationer

Det endelige print kan variere fra billedet på kundens computerskærm, da forskellige medier gengiver lys og farver på forskellige måder. Digitale billeder vil også variere fra skærm til skærm, da disse kan være indstillet forskelligt, og ikke alle skærme kan gengive farve, lys og kontrast som en professionel kalibreret skærm.

Ophavsret

– De fulde rettigheder til billederne forbliver Karsten Meyer Photographys ejendom.

– Billederne må ikke videresælges til tredjepart.

– Billederne må ikke anvendes kommercielt med mindre andet er aftalt skriftligt med Karsten Meyer Photography.

– Billederne må IKKE manipuleres/redigeres af tredjepart eller kunden selv. Herunder også omfattet filtre på instagram og andre medier.

Opbevaring af billeder

Karsten Meyer Photography opbevarer kundens billeder i 3 måneder, hvorefter de slettes, hvis ikke andet er aftalt med kunden.