Pakke 1

Bryllupsportrætter

En portrætsession af brudeparret på aftalt lokation.

Der vil blive fotograferet forskellige opstillinger, af jer sammen og hver for sig. Detaljebilleder af accessories, ringe, buket og ligende. Der vil også være tid til at lave et familiebillede hvis I har børn med.

4.499,- 


Pakke 2

Består af billeder af vielse og bryllupsportrætter

Billeder fra ankomst til kirken, vielse, lykkeønskninger foran kirken efterfulgt af bryllupsportrætter på en aftalt lokation.

7.499,- 


Pakke 3

Består af billeder af vielse, bryllupsportrætter, samt en times fotografering ved brudevals

Billeder fra ankomst til kirken, vielse, lykkeønskninger foran kirken efterfulgt af bryllupsportrætter på en aftalt lokation. Derefter kører jeg hjem og kommer igen for at fotografere en time omkring brudevals, fest og evt. kagespisning.

10.499,-


Pakke 4

Heldagsbryllup, Består af billeder fra vielse til brudevalsen er danset

Billeder fra ankomst til kirken, vielse, bryllupsportrætter, stemningsbilleder fra middagen og festen, skæring af bryllupskage og brudevals.

15.999,-


Tilkøb:

– Reception

1 times fotografering ved receptionen. Kan tilkøbes til pakke 1, 2 og 3.

1.499,-


– Forberedelse

1 times dokumentarisk fotografering ved forberedelse hos f.eks. frisør, makeup eller optakt med brudepiger eller gommens “best man”.

Ønskes der både fotograf hos bruden & gommen, kan dette ofte  arrangeres.

1.499,-

(Ved 2 fotografer er prisen 2.499,-)


Andre ønsker?

I tilfælde af at I ønsker andet, end de opstillinger jeg har her, så kontakt mig, fortæl hvad I ønsker, og så sætter vi en pakke sammen der passer til jer.

Levering

Alle billederne bliver leveret digitalt, via link.

Ønskes prints, fotobøger eller andet, så kan dette bestilles via mig.

Møde

2-3 uger før brylluppet holder vi et lille møde, hvor jeg kommer ud til jer og hilser på. Der får jeg et indtryk af jer, så jeg ved hvilket udtryk I ønsker i billederne, og vi kan snakke lidt om ønsker og forventninger samt det praktiske. Der kan i også stille de spørgsmål i kunne have.

Mødet varer typisk 20 min. Og aftales når vi nærmer os.

Depositum

Ved booking fremsendes en faktura på kr. 2500, når denne er betalt er fotografen formelt booket – men før betaling, er dagen reserveret til kunden.
Det resterende beløb betales senest på bryllupsdagen via fremsendt faktura.

I tilfælde af at kunden aflyser med fotografen, så vil 50% af det samlede beløb blive opkrævet og sker aflysningen under 3 måneder før brylluppet opkræves det fulde beløb.