Priser på bryllupsbilleder

 

Pakke 1.

Består af billeder fra vielse til I går til bords.

Billeder fra ankomst til kirken, vielse, bryllupsportrætter og evt. reception eller stemningsbilleder inden gæsterne sætter sig til bords.

6.900,- 


 

Pakke 2

Består af billeder fra vielse til og med brudevalsen er danset.

Billeder fra ankomst til kirken, vielse, bryllupsportrætter, stemningsbilleder fra middagen og festen, skæring af bryllupskage og brudevals.

10.590,-


 

Andre ønsker?

I tilfælde af at I ønsker andet end de 2 opstillinger jeg har her, så kontakt mig, fortæl hvad I ønsker, og så sætter vi en pakke sammen der passer til jer.

 

Levering

Alle billederne bliver leveret digitalt, på USB nøgle i opløsning til brug på Facebook, hjemmeside og lignende

Ønskes prints, fotobøger eller andet, så kan dette bestilles via mig.

Møde

2-3 uger før brylluppet holder vi et lille møde, hvor jeg kommer ud til jer og hilser på. Der får jeg et indtryk af jer, så jeg ved hvilket udtryk i ønsker i billederne, og vi kan snakke lidt om ønsker og forventninger samt det praktiske. Der kan i også stille de spørgsmål i kunne have.

Mødet varer typisk 20 min. Og aftales når vi nærmer os.

Depositum

Ved booking fremsendes en faktura på kr. 2500, når denne er betalt er fotografen formelt booket – men før betaling er dagen reserveret til kunden.
Det resterende beløb betales senest på bryllupsdagen via fremsendt faktura.

I tilfælde af at kunden aflyser med fotografen, så vil 50% af det samlede beløb blive opkrævet og sker aflysningen under 3 måneder før brylluppet opkræves det fulde beløb.