Facebook alderen

Vi lever i det som man kan betegne som “facebookalderen, og her er portrætfoto en vigtig del. For aldrig har vi haft så mange billeder af os selv. På facebook, instagram, linkedin mm.

Og når nu der ligger så mange billeder af os, så har vi også en interesse i at folk ser os fra vores bedste side. Det er her jeg kommer ind i billedet. For jeg kan hjælpe dig med at lave et flot portrætfoto, som du kan vise stolt frem, og smide op på væggen, både den på nettet og den i stuen.

Portrætfoto som gave

En gave som aldrig går af mode, er et flot portræt. Om det er et billede til kæresten, et billede til forældre eller bedsteforældre, så er der ingen tvivl om at det gør lykke.

Jeg sælger gavekort, som du kan give i gave.

Hvor?

Jeg skyder billeder både i mit studie i Nykøbing Falster, men også udendørs, eller hjemme hos dig, både på lolland, falster og sjælland.

Jeg har her nogle priser på portrætfoto. Ønsker I en anden pakke, end dem jeg nævner her, så skriv til mig, så laver vi en pakke der passer til jeres ønsker.

Priser på portrætfoto:

4 billeder af 1-3 personer, leveret digitalt* via link.

1.195,-

Priserne gælder billeder skudt i mit studie i Nyk. F.


Ved fotografering hos jer eller udendørs er startprisen

1.495,-


Bemærk: Ved bookning af tid opkræves depositum på 500,- depositum er ikke refunderbart senere end 14 dage før booket tid. 


*De færdige billeder leveres via link, til digitalt brug

Prints kan købes igennem mig. Både på lærred og på lækkert fotopapir.