Gitte Tinggaard

Har du mødt Gitte?

Hun var forbi mig for en uges tid siden, for at få taget en håndfuld billeder.

Gitte er en ganske habil sangerinde, og derfor bad jeg hende skrive lidt om sig selv.

Hun skrev følgende:

Gitte Tinggaard sangerinde og rytmikpædagog.

Jeg har været ansat 5 år på Guldborgsund musikskole som musikskolelærer/rytmikpædagog og 20 års erfaring som sangerinde i forskellige konstallationer.

Jeg er nu selvstændig, hvor musikken spiller et centralt element.

“Rytmobilen”: fungerer som en privat musikskole, hvor jeg tager ud og laver rytmik i daginstitutioner og hos dagplejere, babyrytmik i mødregrupper, musikterapi for hjerneskadet børn. Her til foråret 2017 kan jeg også skrive babysalmesang på CV’et.

Se mere på facebooksiden Rytmobilen

“Bamsebandet”: Til større børnearrangementer f.eks en børnehavefest, kan Bamsebandet underholder. Se mere på facebooksiden Bamsebandet

“FrøkenSyngSang”:  er mit virke som sangerinde. Jeg kan tilbyde musikalsk underholdning i flere forskellige konstallationer.

Jeg udbyder solosang til kirkelige vielser, begravelser, fødselsdage mv. Er der et ønske om instrumentalt akkompagnement, kan dette sagtens arrangeres. F.eks en duo med guitarist, til de arrangementer hvor 1-2 sange er ønsket, eller en trio, med en guitarist og kontrabassist.

Er det et liveband du/I søger til en fest, hvor der skal danses kan jeg tilbyde Partymood. Vi spiller hits fra 70’80’90’erne, som de fleste kender, elsker at danse til, og skråle med på. Og som navnet lægger op til sørger vi for festhumør!

Facebookside Partymood

Kontakt og booking

Gitte Tinggaard

Tlf: 24945310

Mail: gitte.tinggaard@hotmail.comMangler du et godt portræt!?

Så skriv til mig

Portræt galleri


Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Leave a Reply