Hvem er jeg? Jo, ser du.

Jeg er en ung fotograf som nyder at skabe billeder.

Mit primære område i mit arbejde som fotograf, er mennesker. Specielt gravidfotografering og portrætfoto har jeg beskæftiget mig meget med.

Jeg har, lige så længe jeg kan huske, haft glæde ved at skyde billeder, og gennem de sidste 8 år er det gået stærkt fremad.

En af de ting jeg har stor fokus på, er Erhvervsfoto. Det er spændende at komme ud og se en masse virksomheder, skabe nogle billeder som fremmer deres forretning og giver dem et stærkt og professionelt visuelt udtryk.

Hvad får i?

Hyrer du mig som fotograf, så hyrer du en meget omhyggelig ung mand, som elsker at levere et godt produkt til sine kunder.

I hyrer en der ved hvor vigtigt det er at fremstå godt. Om det er et profilbillede til facebook, et billede til visitkortet eller portrætter til den store eller lille virksomhed, så er det vigtigt at fremstå fra sin bedste side. Jeg sætter en stor ære i at skabe billeder hvor kunden får et professionelt og lækkert billede som de stolt kan vise frem.

Priser varierer fra opgave til opgave, netop for at jeg kan skræddersy en “pakke” der passer præcis til dine ønsker.

Så klik ind på min kontakt side, beskriv hvilken fotoopgave jeg kan løse for dig, og så sender jeg snarest et uforpligtende tilbud til dig.

Jeg har studie i Nykøbing F, men kommer rundt på hele lolland, falster og sjælland.