Hej Camilla:)

Herunder har jeg sat lidt skabelon op ud fra hvad du har skrevet. Er der spørgsmål, så sig endelig til.

Alle priser skal I huske på at de første 2.500,- allerede er betalt i form af depositummet.

Giv det et kig, snak sammen og meld tilbage når i ved hvordan og hvorledes, så jeg ved det i bedst mulig tid, mht hvis jeg også skal have Amalie med, som videograf.(de børn kan desværre ikke passe sig selv endnu😂

Pakke 2

Består af billeder af vielse og bryllupsportrætter

Billeder fra ankomst til kirken, vielse, lykkeønskninger foran kirken efterfulgt af bryllupsportrætter på en aftalt lokation.

7.499,- 

  • Tilkøb – portrætvideo på min. 1 min. 1.999,- (Videoportræt med en masse detaljer, closups, lokation, og masser afstemning, fra portrætsessionen.
  • Tilkøb – highligt video på 2 min. der indeholder: optakt til vielse, indgang, vielse, udgang af kirke, samt lykkeønskninger foran kirken og portrætvideo. Alt klippet sammen til en highlight video, med stemningsmusik, 3.999,-

Dertil kan der tilkøbes forberedelse af brud eller gom til 1,499,- for foto, eller inkl video for 1.999,-

Der kan også tilkøbes en times reception til 1499,– for foto, eller inkl video for 2.199,-


Pakke 3

Består af billeder af vielse, bryllupsportrætter, samt en times fotografering ved brudevals

Billeder fra ankomst til kirken, vielse, lykkeønskninger foran kirken efterfulgt af bryllupsportrætter på en aftalt lokation. Derefter kører jeg hjem og kommer igen for at fotografere en time omkring brudevals, fest og evt. kagespisning.

10.499,-

  • Tilkøb – Portrætvideo på min. 1 min. 1.999,-
  • Tilkøb – Highligt video på 4 min + kort highligt video på 1 min.  6.999,- (indeholder sammenklip fra optakt til vielse, indgang, vielse, udgang, lykkeønskninger foran kirke, portræt, samt stemning fra fest og brudevals)

Den helt optimerede pakke:

Pakke 3. Inkl forberedelse af brud eller gom, samt en times reception.

Fotopris 13.499,-

Inkl highlight video på 5 min, 

+ Kort highlight video på 1 min

+ Portrætvideo på 1 min. 

20.999,-

(indeholder sammenklip fra forberedelse af brud eller gom, optakt til vielse, indgang, vielse, udgang, lykkeønskninger foran kirke, portræt , reception, samt stemning fra fest og brudevals)

Hvordan og hvorledes?

Fotodelen klarer jeg altid selv, og portrætvideoer laver jeg også selv.

De gange hvor der skal laves video af vielse, kagespisning, brudevals eller andre enestående momenter, har jeg Amalie med, så der kan fanges både billeder og video og de særlige øjeblikke.

Da jeg mangler referencevideoer fra bryllupper kan jeg give jer en rabat, mod at jeg må bruge video på hjemmeside. Det ville i så fald dreje sig om enten:

Pakke 3+ Inkl highligt video på 4 min + kort highligt video på 1 min.  17.499,- Som jeg ville kunne give jer til 15.000,-

Eller

Den helt store pakke inkl video (20.999,-) Som jeg ville kunne lave jer til 16.499,-

Herunder en smagsprøve af en kort highlightvideo. Det er kun til at i kan se den, da jeg desværre ikke må bruge den i reklame pga gommens job. Men hvis i holder den kort i jeres husstand, så tænker jeg det går:)