Hej Nanna:)

Lidt skabelon til videopakkerne.

Giv det et kig. Det er pt kun skabeloner, og det er muligt at prisen bliver justeret lidt opad i nær fremtid, ligesom mine foto-pakker.

Dog har det IKKE betydning for jer, da i har skrevet inden de er justeret op, så i får det selvfølgelig til den laveste pris:)

Bare så i ikke lige pludselig undrer jer hvis priserne er anderledes:)

Pakke 2

Består af billeder af vielse og bryllupsportrætter

Billeder fra ankomst til kirken, vielse, lykkeønskninger foran kirken efterfulgt af bryllupsportrætter på en aftalt lokation.

7.499,- 

  • Tilkøb – portrætvideo på min. 1 min. 1.999,- (Videoportræt med en masse detaljer, closups, lokation, og masser afstemning, fra portrætsessionen.
  • Tilkøb – highligt video på 2 min. der indeholder: optakt til vielse, indgang, vielse, udgang af kirke, samt lykkeønskninger foran kirken og portrætvideo. Alt klippet sammen til en highlight video, med stemningsmusik, 3.999,-

Dertil kan der tilkøbes forberedelse af brud eller gom til 1,499,- for foto, eller inkl video(obs, kun hvis der er tilkøbt en af videopakkerne) for 1.999,-

Der kan også tilkøbes en times reception til 1499,– for foto, eller inkl video (obs, kun hvis der er tilkøbt en af videopakkerne) for 2.199,-


Pakke 3

Består af billeder af vielse, bryllupsportrætter, samt en times fotografering ved brudevals

Billeder fra ankomst til kirken, vielse, lykkeønskninger foran kirken efterfulgt af bryllupsportrætter på en aftalt lokation. Derefter kører jeg hjem og kommer igen for at fotografere en time omkring brudevals, fest og evt. kagespisning.

10.499,-

  • Tilkøb – Portrætvideo på min. 1 min. 1.999,- (Videoportræt med en masse detaljer, closups, lokation, og masser afstemning, fra portrætsessionen.
  • Tilkøb – Highligt video på 4 min + kort highligt video på 1 min.  6.999,- (indeholder sammenklip fra optakt til vielse, indgang, vielse, udgang, lykkeønskninger foran kirke, portræt, samt stemning fra fest og brudevals)

Den helt optimerede pakke:

Pakke 3. Inkl forberedelse af brud eller gom, samt en times reception.

Fotopris 13.499,-

Inkl highlight video på 5 min, 

+ Kort highlight video på 1 min

+ Portrætvideo på 1 min. 

20.999,-

(indeholder sammenklip fra forberedelse af brud eller gom, optakt til vielse, indgang, vielse, udgang, lykkeønskninger foran kirke, portræt , reception, samt stemning fra fest og brudevals)

Hvordan og hvorledes?

Fotodelen klarer jeg altid selv, og portrætvideoer laver jeg også selv.

De gange hvor der skal laves video af vielse, kagespisning, brudevals eller andre enestående momenter, har jeg assistent med, så der kan fanges både billeder og video og de særlige øjeblikke.

Da jeg mangler referencevideoer fra bryllupper kan jeg give jer en rabat, mod at jeg må bruge video på hjemmeside. Det ville i så fald dreje sig om enten:

Pakke 3+ Inkl highligt video på 4 min + kort highligt video på 1 min.  17.499,- Som jeg ville kunne give jer til 15.000,-

Eller

Den helt store pakke inkl video (20.999,-) Som jeg ville kunne lave jer til 16.499,-

Herunder en smagsprøve af en kort highlightvideo. Det er kun til at i kan se den, da jeg desværre ikke må bruge den i reklame pga gommens job. Men hvis i holder den kort i jeres husstand, så tænker jeg det går:)